Ga naar inhoud

Westfield 700pk Shelby-blok blablabla


Gast Martin Jansen

Aanbevolen berichten

  • Reacties 105
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Dit is een bekende op kitcar gebied...ook een geinteresseerde geweest in ons Westfield racer. Dit keer was het een Striker nagebouwd uit super-lichte unobtanium en een Busa met 280pk.

Hij had inderdaad met de CCRC meegereden...ik liet wel weten dat ik bij alle races was geweest en hem niet gezien had. Alsnog bleef hij doorgaan.

Daarna mij vertellen dat hij met een knop van de legale 190pk naar een andere motormap kon met weet-ik-hoeveel-pks. Ik liet mijn mening over zukke cheats weten en hij bleef er op hameren dat hem niets kon schelen en dat de CCRC verantwoordelijk was om hem van zoiets te verschuldigen en was het dus prima.

Misschien mist deze vent wat aandacht in zijn leven, ik weet het niet allemaal. Een beetje vervelend als verkopend partij maar we hebben allemaal contact met deze mijnheer gehad!! Vraag maar aan Alex, hij lachte zichzelf rot toen ik hem hierover vertelde.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Meestal kun je maar beter een beetje mee lullen en dan snel afronden. Soms kunnen deze mensen nogal onvoorspelbaar reageren als je ze gaat confronteren met feiten.

Het heeft iets triest en ik probeer ze toch een beetje in hun waarde te laten maar vervelend kan het natuurlijk wel worden. Saai is het nooit natuurlijk. :P

Grt

Frank

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ach, joh - het heeft me een minuut of 15 gekost in mijn leven...daar heb ik het wel voor over! Als hij maar lol daaruit gehaald heeft, prima toch? Het heeft inderdaad iets zieligs...die zou nou zijn aandacht en tijd in iets constructiefs moeten zetten. Kennis had 'ie op zich wel...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Lijkt mij een typisch geval van Marktplaats volk.

Wat een stelletje onnozelen dat op je advertenties reageerd.

Heb al 3 x een kart verkocht maar nooit afgehandeld, de laatste had een afspraak gemaakt om het te halen maar belde een dag van tevoren met de mededeling dat zijn vrouw het niet goed vond. Lijkt mij dat je dat eerst overlegd voordat je iets koopt.

Hetzelfde met een oud caravanetje, iemand die de caravan kwam bekijken ging onderhandelen en we kwamen een prijs overeen, belde de volgende avond op dat ze eigenlijk niet een caravan wilden hebben. Of dat het en andere koper tegenviel dat een trekhaak zo duur was.

Gelukkig zitten er ook wel kopers tussen maar de lol is er op zo'n manier wel snel af.

Jammer dat niemand de naam van deze meneer heeft... Kunnen we hem publiek royeren bij de CCRC :twisted::twisted:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast Toine van der Laan

Marktplaats volk is inderdaad een slag apart , ik heb er dagelijks mee te doen .

Rekening houdend met de biedingen , heb ik inmiddels de vraagprijzen al aangepast , dit werkt blijkbaar ( maar is wel afhankelijk van wat je verkoopt ).

Serieuze zaken , bieden uit schakelen , dat scheelt een hoop gez..k, veel mensen haken nl af als ze al hoge biedingen zien.

Ik heb nog even naar de advertentie gekeken, en ik denk dat je vwbt de westfield even wat meer aandacht in de MP advertentie moet stoppen.

Tip , wanneer je naar de advertentie's in de groep kijkt , dus in het overzicht , springen de eerste regels eruit , daar moet instaan CCRC , nieuw opgebouwd, rondetijd ,lage kosten . Dat spreek de racers aan.

Weet wat een race westfield in lelystad kost ,niets ten nadele van hun producten, voor het verschil kan iemand gewoon 2 jaar racen :|

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast Rogier Jansen

Met je vrouw overlegeen? Dat snap ik niet helemaal... :P

Op marktplaats adverteer ik alleen met vaste prijs, dus geen biedingen. Alleen reageren per telefoon, op mail reageer ik alleen als er meer dan 2 regels tekst staat en een fatsoenlijke aanhef en afsluiting. Mensen die niet de moeite nemen om te bellen, zijn het zowieso al niet waard. En ik nodig mensen voor een auto altijd uit. Doen ze dat niet, dan pech. Onderhandelen per telefoon doe ik ook niet aan: kom eerst maar eens kijken hè... een foto is ook maar een plaatje.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast Alex van Loenen

He Martin , dus nu heb jij geluk met deze dwaas ! Heeft mij ook meerdere malen gebeld toen ik de Megabird op MP had staan. Ook Harm,Bas en Mischa kennen hem maar al te goed. Bij mij had hij trouwens een Donkervoort en wou hij de Blackbird in mijn Westfield direct vervangen door een Busa. Ik heb hem geluk gewenst met het vinden van een Busablok en 2 dagen later belde hij dat ie er maar liefs 3 gekocht had !

Echt zo getikt als een duppie ( en ik misschien ook wel , ik hem in totaal toch denk ik wel een 1 uur aan de telefoon gehad )

Op deze wereld lopen echt een ongeloofelijk aantal gekken rond !

Link naar reactie
Delen op andere sites

bij mij was hij hayabusa specialist en kocht stapels van die blokken voor de handel..

Hij heeft me 3 keer gebeld maar meer met vragen dan met blufverhalen. waarschijnlijk heeft hij met die antwoorden zijn pokergesprekken aan de rest hier opgebouwd en deze worden steeds spektakulairder blijkbaar.

Hij heeft het lef niet gehad, na herhaalde vriendelijke uitnodiging van mij en mischa, om langs te komen. Hij bleef maar doorpraten en ik kwam er niet vanaf aan de telefoon. Deze persoon leidt aan een persoonlijkheidsstoornis en probeert zn grootheidswaanzin nu overal uit te dragen ofzo. Vooral Niet druk om maken en ik hoop echt dat hij zich niet in de pits bij de ccrc laat zien.

Helaas is hij niet de enige, er zwerven meer van dit soort lui rond en geloof me, die passeren hier en bij harm, mischa en alex allemaal de revue.

Link naar reactie
Delen op andere sites

hahaha

deze brabants sprekende man wordt nog beroemd onder de clubleden

ben eigenlijk wel benieuwd wat er tijdens zijn geboorte mis is gegaan.

of zouden het de genen zijn die hij van zijn voorvaderen geerfd heeft?/

wie zal het zeggen

ik heb hem al voor 2 auto's aan de lijn gehad

de eerste keer had hij een 700 pk ls6 cobra en de 2de keer een donkervoort met 450 pk met een geheime schakelaar

hij zou in de ccrc willen rijden maar alleen als hij kon winnen dus het moest dikke top spec en super zijn

en als hij niet kon winnen zou die wel een tikje uitdelen om ze van de baan te rijden want het ging wel om winnen toch

ik heb er nog een kwartier tijd in gestoken omdat ik nou eenmaal een sociaal mens ben en ach mischien neemt zo'n idioot voor iets meer als de hoofdprijs wel een autotje mee

maar nee helaas pindakaas

het is weer gewoon een ouderwetse timewaster

de volgende keer maak ik zijn telefoonnr bekend op het forum haha

ben benieuwd wat bas nu gaat schrijven :lol::wink:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Jaaa, gekke Karel inderdaad...nog zo'n nutjob.

Ik kan me nog herinneren dat ik er met open mond stond te luisteren dat hij driftcompetities wilde gaan rijden met de Global. Zelfs voerde hij gesprekken met de leverancier om te kijken hoe de draaicirkel te vergroten was.

Daarna was het idee om het straatlegaal te maken en gewoon buiten zijn huis op straat te parkeren. Lekker op en neer naar Zandvoort rijden om Time Attack e.d. te gaan rijden.

Daarna toch trackdays maar in een bus buiten laten staan en daarin ook nog z'n sleutelwerk doen.

Ik haakte uiteindelijk zelf af omdat ik zijn ideeen eigenlijk een soort automishandeling vond! Ik heb wel een partij gelachen om die kerel dus in dat opzicht ben ik hem iets schuldig :lol:

Gekke eppie.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast Marco Boerdam

Klinkt me allemaal wel bekend als ik dit zo eens lees.

Volgens mij komt de beste man ergens uit Zeeland / Brabant.

De grootste, snelste, langste en domste verhalen.......

En kopen ho maar !

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...