Ga naar inhoud
 • De Algemene Kitcarclub Nederland (KCC) is een club voor liefhebbers van zogeheten kitcars. De KCC is opgericht in 2001 en klein begonnen, maar telt op dit moment bijna 400 leden. Er zijn geen grenzen aan wie lid mag worden van deze prachtige niet merk-gebonden club, eigenaar of niet. Wat iedereen bij elkaar brengt is een gezamenlijke interesse in de leukste vorm van vervoer: de kitcar.

  Maar wat is een kitcar eigenlijk?

  "Een voertuig beschikbaar in kit vorm die zelf in elkaar gezet kan worden door een reeks fabrieksmatige vervaardigde onderdelen en overige onderdelen. Kits variëren van een basis plan waarbij je zelf ook je invulling kan geven tot een volledig kit pakket die je "eenvoudig" stap voor stap in elkaar kan schroeven."

  Vaak wordt een kitcar door niet-kenners beschouwd als een zelf in elkaar geknutselde rommel auto. Maar niets is minder waar! Veel exemplaren doen niet onder voor het beste wat de grootste fabrikanten te bieden hebben, niet alleen in prestaties, maar ook in kwaliteit. Verschillende leden van de Algemene Kitcarclub Nederland regelen een aantal terugkerende evenementen, zoals de inmiddels nu legendarische Midland slalom dag in Lelystad en de jaarlijkse bedevaart naar de 24 uur race in Le Mans. Hiernaast zijn er regelmatig toertochten en verzamelingbijeenkomsten. Genoeg te doen, dus.

  Voor informatie en ondersteuning voor alles wat kitcars betreft is de KCC niet te evenaren. De Forum wordt regelmatig bezocht door een groot deel van de clubleden en hier worden alle vragen goed onder de loep genomen. Iedereen is welkom, lid of niet lid.

  Maak een account aan en ervaar het zelf, je zult versteld staan van de kennis en gezelligheid die aanwezig is binnen de KCC!

 • Leden statistieken

  780
  Aantal leden
  1259
  Meeste online
  Helmut
  Nieuwste lid
  Helmut
  Registratiedatum


×
×
 • Nieuwe aanmaken...