Ga naar inhoud

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf

 1. Afgelopen week
 2. Joey van den Bogaert

  dakframe

  Is er een adverteerder met een dakframe voor je zoals fury sportscars?
 3. Eerdere
 4. Beste Westies, Wat is wijsheid? Een elektrisch verwarmde voorruit (duur in aanschaf) of de polyester defrosterbehuizing (goedkoop in aanschaf) aansluiten op de bestaande uitloop van de (Mini-)kachel? Ervaringen??
 5. Beste Westies, In mijn recent aangeschafte Westfield SEiW (bj.'93) loopt de kilometertellerkabel door een gat in de tunnel voor de chauffeursstoel langs over de bodemplaat naar het dashboard. Daar wil ik eigenlijk graag vanaf. Er is een haakse aansluiting voor de Ford T9-versnellingsbakbak leverbaar (angled adapter RGB1030: info@speedographrichfield.com). Is er voldoende ruimte tussen de bak en de tunnelbeplating om de adapter probleemloos te kunnen monteren? Er zijn meerdere uitvoeringen en ik zou ook graag wat meer zekerheid hebben over het juiste type. Heeft iemand wellicht zo'n adapter "over"? Elke info is welkom natuurlijk.
 6. Beste Westies, Bij aankoop van mijn Westfield WSEi (bj. 93) enkele maanden geleden ontbrak het driedelige dakframe. In de kap zelf zit aan de voorkant een scheurtje als gevolg van de in het midden gebroken kunststof U-vormige strip. In het beste geval kan ik van iemand een dakframe overnemen!! Het is evenwel ook nog verkrijgbaar bij Westfield, maar ik heb intussen geleerd dat spulletjes uit Engeland door de Brexit nogal kostbaar zijn geworden. Kan ik eventueel van het dakframe van deze of gene even gebruik maken om een goed beeld te krijgen van de kap in correct gemonteerde toestand. Wellicht moet ik besluiten om zelf (of Wiebus in Zwanenburg) een kap te (laten) maken.
 7. Leo van Teeffelen

  Dax Rush 3,5 ltr V8 injectie

  Met groot verdriet moet ik vanwege een blessure mijn compleet gerestaureerde Dax verkopen. Kenteken is uit 1980 en auto is compleet nieuw opgebouwd met een compleet gereviseerde rover V8. en R380 5 speed versnellingsbak.Alle overige onderdelen zijn nieuw. Auto is APK gekeurd slechts 300 km op de teller Compleet documentatie aanwezig met foto's en rekeningen . Links gestuurd, voorzien van leren Lotus Elise stoelen Meer fotos op aanvraag
 8. Willem van der Velde

  Probleem met Kms ecu

  FF contact opnemen met Johan Grotel de man achter het KMS systeem . Tegenwoordig heeft hij een eigen toko Carrot powertrain Solutions . Maar hij staat altijd open voor hulp .
 9. R van der Ende

  cobra benzinetank tank

  te koop een tank voor de ac cobra inhoud ongeveer 35 - 40 liter ongeveer reden is simpel heb een grotere benzinetank ingebouwd die groter is heb er ergens nog een vlotter voor liggen die erbij hoort ik stuur niks op dus afhalen alleen in terneuzen 4533 of doe anders een pb 0610868522
 10. Lambert

  Lambert

  Even kort voorstellen. Ik ben Lambert, woon in Landsmeer. Na pakweg 40 jaar motor gereden te hebben (BSA, Norton, Triumph, BMW, Aprilia). Ben ik hiermee gestopt. Maar wilde toch nog iets hebben dat in de buurt komt van motorrijden. Heb daarom 2 jaar geleden een Sterling Formula 27 opknapper gekocht. Na behoorlijk wat opknapwerk rij ik nu met veel plezier in deze auto. Waar ik naar op zoek ben zijn de bouwtekeningen van dit model. Leverancier in Engeland is niet meer te achterhalen. Mijn specifieke vraag is hoe de achtervering van dit model gedemonteerd moet worden. Wie kan me hiermee op weg helpen? Aanleiding is dat de vering nu zo stug is afgeveerd dat ik constant zit te klappertanden Ik ben te bereiken via lmag@hetnet.nl
 11. Arjan Verbokkem

  Caterham half hood

  Niet meer te koop.
 12. Glasbedrijf De Jonge & zn, Amperestraat 19, Zwolle-Marslanden Ze hebben ook wel getint, maar dat is te donker, niet geschikt voor voorruit...
 13. Zwolle is 35 km bij mij vandaan, dus als je een bedrijfsnaam zou hebben zou dat mooi zijn .
 14. Met een beetje geluk hebben ze zelfs met groen getinte folie!
 15. Bij een glasbedrijf hier in Zwolle
 16. Waar heb je hem laten snijden dan ?
 17. Zoals Menno ook zegt, laten snijden bij een glasbedrijf, oude ruit meenemen voor de maat. Je krijgt dan een gelaagd ruitje van blank glas en ze hebben niet alle diktes... Kost weinig.
 18. Francesco De Stefano

  Ruitje kapot.

  Ik ook, heb wel folie laten plakken aan de binnenzijde voor extra stukje veiligheid. Voor 85 euro snijden ze een ruit voor je.
 19. Ik laat ze gewoon bij een glas bedrijf snijden. Wel gelaagd uiteraard
 20. Vandaag op de snelweg is spontaan mijn voorruit geknapt, waarschijnlijk te veel druk van de rijwind .... Weet iemand waar ik een andere ruit kan krijgen of heet iemand nog een complete liggen ? Is een mk indy
 21. Simon Marks

  Zetec blacktop verlaagd carter

  Haha zo doen we dat Dirk
 22. Dirk Strikwerda

  Zetec blacktop verlaagd carter

  Kijk ! Een echte Kitcar kerel pleurt z’n carterpan in de vaatwasser 🤣👍
 23. Dirk Strikwerda

  Probleem met Kms ecu

  Wasted spark in combi met coil over plugs is wel een zeldzaamheid. WS wordt meestal gebruikt om het aantal uitgangen van de ecu en het aantal bobines te beperken door het gebruik van één bobine per 2 cilinders. Dat werkt omdat bij een 4 cilinder motor er altijd 2 zuigers 180 graden ten opzichte van elkaar staan. 1 cilinder krijgt dan de vonk die nodig is, terwijl de andere cilinder een vonk krijgt die nergens voor nodig is (maar geen kwaad kan), vandaar de term ‘wasted’. Jouw motor heeft één bobine per cilinder en de ecu moet zorgen dat om de 144 graden (720/5) van de krukas een cilinder vonkt. Wasted spark in combi met een 5 cilinder zou eigenlijk betekenen dat je de ecu op 10 cilinder moet zetten… Wat bedoel je met wasted spark in dit geval ? Heeft iedere bobine z’n eigen aansluiting op de ecu ?
 24. Arjan Verbokkem

  Caterham half hood

  Te koop aangeboden: Half hood easy in, easy out, origineel Caterham. 2e hands uit de UK laten komen. Past helaas niet op mijn oude S3 met rechte rollbar of lange cockpit. Één van de 2 of beide redenen. De FIA rollbar staat wat naar voren. Het dakje is in goede staat alleen missen de spanbandjes. Clips zijn te bestellen en het moet verder geen probleem zijn om het zelf te maken. Vraagprijs €325.
 25. Simon Marks

  Zetec blacktop verlaagd carter

  Ik heb hier nog een verlaagd carter (RVS) voor een zetec blacktop motor liggen. Let op, carter lekt een klein beetje maar is met wat eenvoudig laswerk zeker te fixen. Lek zit in de aansluiting van de carterplug links op de foto. 50 euro incl. origineel carter van zetec blacktop (tweedelig)
 26. Francesco De Stefano

  Zetec 1.8 Silvertop koppakking?

  Tja Martijn, lastige vraag. Ik zou de Ford dealer voor origineel benaderen. Die hebben er, indien nodig, vast rekening mee gehouden indien de brandstof echt daadwerkelijk invloed heeft. Vaak is het wel flink goedkoper om bij een Automaterialen zaak je spullen aan te schaffen. Zij voorzien in de regel ook in goede koppakkingsets.
 1. Laad meer activiteit
×
×
 • Nieuwe aanmaken...