Spring naar bijdragen

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt     

 1. Yesterday
 2. Roy Schröder

  Lotus elise babbel

  is dat zo'n bluetooth ding wat je aan je telefoon koppelt ? app installeren en klaar ?
 3. Stefan Ottenhof

  Trotse eigenaar Westfield

  Paul misschien weet je nog niet van de regels op deze club. Maar in artikel 9 staat dat je alle veranderingen aan de auto moet doorgeven op het forum inclusief foto's. Ik kijk er nu al naar uit. (geintje)
 4. Paul van de Kant

  Trotse eigenaar Westfield

  Dank je wel mannen! Ik zal wel opvallen inderdaad 😁 Het sleutelen is reeds begonnen. Er zit een verse distributieriem op en de cosmetische verandering volgen elkaar in snel tempo op. Wanneer staat er weer een event gepland mannen??
 5. Afgelopen week
 6. J. Bakker

  Lotus elise babbel

  Ik heb zo,n goedkoop ding ELM325 of zoiets en dat werkt goed, ding kost een paar euro op alieexpress
 7. Roy Schröder

  Lotus elise babbel

  weet iemand of er een goedkoop diagnose apparaat is voor de elise k-serie uit te lezen. ervaring/types ? zie verschilldende op ebay, maar als ik mijn type in geef dan zeggen ze dat die niet werkt.
 8. Ramon Koch

  Trotse eigenaar Westfield

  Mooie Westfield, spat lekker van het plaatje in geel. Veel plezier met rijden (en sleutelen )
 9. JB de Klerk

  GPS tracker voor snelheidsmeter

  Wie heeft ervaring om een gps-tracker aan te sluiten op een (vdo) snelheidsmeter, volgens VDO moet dat kunnen. Mijn sensor in de MT75 versnellingsbak is defect en er is bijna niet meer los aan te komen, dat is de reden dat ik het middels een gps-tracker wik proberen.
 10. Harm Boerma

  Fisher Fury Zetec 2.0 irs

  Verkocht
 11. Stefan Ottenhof

  Trotse eigenaar Westfield

  Mooie auto. Veel plezier ermee 👌
 12. Paul van de Kant

  Trotse eigenaar Westfield

  Hi everybody, sindskort ben ik de trotse eigenaar van een westfield SEIW sport. Via dit forum hoop ik tips en tricks te vinden als ook Events! de auto staat momenteel bij een garage voor de Distributieriem zodat ik de komende jaren weer onbezorgd rijden. wellicht tot snel!
 13. Hallo, is er al eens een cilinder lektest uit gevoerd, die zou ook een uitkomst kunnen geven, als die goed is zou ik denken dat de eventuele te hoge druk in het onderblok ergens anders vandaan moet komen en niet meer in de cilinderkop gezocht moet worden, per slot van rekening, alles wat er lekt komt in de cilinders, mijn gedachte. Mvg. Ad C.
 14. Paul van der Knijff

  Ketting pons te leen?

  Met een slijptol en doorslag krijg je ook een ketting prima op maat..
 15. Theo v/d Munckhof

  Ketting pons te leen?

  Heeft er iemand een ketting pons te leen voor motorfiets omgeving Eindhoven / Helmond, of wil een ketting komen fixen in Mierlo? Ik heb ook nog 1 of twee schakels nodig, ketting zal wel standaard zijn en moet ik inderdaad nog opmeten. Verwacht niet dat de motorzaak een pons uitleend maar vragen kan altijd.. begin eerst hier. voor ik ga shoppen. Alternatief is langs ' rijden' zonder ketting ha. zoiets: Groeten, Theo
 16. Theo v/d Munckhof

  olie verlies door carterontluchting XFlow

  Had je het terug slag klepje er van te voren ook uitgehaald omdat er geen vacuum aan zoog richting catch tank...? lees het nu pas, ben niet zo actief hier.
 17. Klaas van Veluw

  berkin te koop 2004 6500,-

  volgens mij is bas nu de eigenaar......... zag hem al staan op zijn site ...zelf dacht ik dat berkin een van de betere 7 kitcars was zoals caterham en zelfs mooier maar das een kwestie van smaak natuurlijk ,kwa prijs vond ik het een koopje voor 2 duizend extra heb je hem weer netjes
 18. Tim Valk.

  Complete ombouw mk indy

  In afwachting van mijn nieuwe rempomp (degene die ik nu heb trapt veel te hard) de meters en schermhouder in het dach geplaatst
 19. Zoek een goede pulsmeter van een ford mt75 versnellingsbak om aan te sluiten op een vdo snelheidsmeter.
 20. Harm Boerma

  Seven gezocht

  Er gaan hier regelmatig leuke kitcars weg onder de 10 mille , vaak hebben ze dan nog wel wat TLC nodig of wil de koper de motor upgraden. het is maar net wat je wensenlijstje is. een mooie complete westfield links gestuurd vind je vaak al onder de 18k de wat waardevastere merken zoals VM77 . Glauner , HKT , Caterham en Donkervoort beginnen vaak bij 20 mille. als je aspiraties hebt om ooit een motor upgrade te doen koop dan iets van voor bouwjaar 1998 . heb hier nog een pracht Caterham staan voor net geen 20 mille van de eerste eigenaar en bouwer. is gewoon af.
 21. Harm Boerma

  berkin te koop 2004 6500,-

  deze Birkin had ik in 2012 verkocht aan een amsterdammer. ik heb hem laatst even weer gezien en ook direct besloten deze niet terug te kopen. werkelijk geen enkel carbon deel waar geen barst of scheur in zit overal deuken en lakbeschadigingen. heel erg jammer van zon mooi autotje dat deze zo afgetrapt is. de prijs is dus normaal te noemen. met een beetje TLC van iemand komtie er wel weer bovenop.
 22. Herman Kamp

  Seven meets Snake meeting/toertocht

  Bedankt Germ, Het was een prachtige tocht! Veel mooie kronkelige dijkweggetjes. Prachtige auto's. Internationaal startveld met Belgen en Duitsers. Top!! Judith en Herman
 23. de lange of de korte spatborden
 24. A.Boeren

  Rally rijden 325ichallenge

  Hoi Bas, Afgelopen weekend de gtcrally. Snelheid zat er goed in, je hebt zo te zien nog steeds dezelfde rijstijl, mooi om naar te kijken. Hoe ging het?
 25. Martin Scheepbouwer

  Tigres.TDI

  Helaas VERKOCHT !!!! Verder met de Cobretti Viper
 26. Hallo, Voor mijn Striker voorzien van escort mk2 fusee’s ben ik op zoek naar niet geventileerde remschijven, diameter:264 mm dikte 10 a 11 mm?? totale dikte 27mm Wie o wie heeft een artikelnummer? Groet,
 27. Alan van der Laan

  Even voorstellen

  Bedankt voor het welkom. Gaat mee op vakanties naar zuid europa. Maar als he mooi weer is zal ik er hier ook wel mee rijden 😎 En hier de plaatjes
 1. Meer activiteit laden
×