Spring naar bijdragen

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt     

 1. Yesterday
 2. Nieuw dach

  Wel raar er zit geen stuur in.
 3. Nieuw dach

  zo zag het bij mij uit.
 4. Complete ombouw mk indy

  ..Ziet er mooi en netjes afgewerkt uit..!! Michel
 5. Afgelopen week
 6. Lotus elise babbel

  Is een beetje hoe ze het keuren, in mijn XTR had ik gordelplicht maar geen helmplicht. Meestal wel een helm op want zonder helm is het eigenlijk geen doen. Ik had een klein kunststof plaatje dat wonderen deed maar dan nog. De snelheidsbeleving is wel heel anders in een zulk soort auto. Praktisch nut gezien nul maar beleving 100 %. Ik mis de XTR toch wel een beetje, zeker met de V6 erin. De VX220 is meer een auto, waar je snel mee kunt rijden maar je niet echt het gevoel van de snelheid meekrijgt, bij de XTR leek het al snel dat je heel hard reed. Maar eerlijk gezegd moet je met dit soort auto's alleen het circuit opzoeken wil je tenminste je rijbewijs langere tijd houden, elke rit was bij mij vol uitdagers. Daar is de openbare weg gewoon niet geschikt voor.
 7. Lotus elise babbel

  nee, niks voor mij... volgens mij met die wagen helm plicht in ons land
 8. Complete ombouw mk indy

  goed bezig !
 9. Complete ombouw mk indy

  solden op de slangeklemmen in België?
 10. Complete ombouw mk indy

  Waterleidingen volledig klaar nu👏
 11. Zx12 olie niveau

  Om een dergelijk niveauvenster betrouwbaar te lezen moet het blok wel onder dezelfde hoek zijn gemonteerd als in een ZX12. Mijn advies: olie eruit, blok vullen met de juiste hoeveelheid olie. Kort starten, motor uit, twee minuten wachten en met iets van een schroevendraaier oliepeil meten. Streepje inzagen op de schroevendraaier o.i.d. zodat je de volgende keer het verschil in kaart hebt.
 12. Lotus elise babbel

  Ooit heb ik een 2-eleven Roy
 13. Nieuw dach

  Vond deze foto ergens op een forum en wou jullie laten mee”genieten”
 14. dashboard aanpassen

  In mijn Striker zat toen ik 'm kocht een vlakke alu plaat. Dat is makkelijk te bevestigen op het chassis links en rechts en op de balkjes rond de middentunnel. Wel zit e.e.a. wat verder van je af. Sylva had inderdaad een dashboard met een 'handschoenenvak'. RAW heeft dat dicht gemaakt en er RAW Striker in geprint. Beide dashboards hebben een verhoging waar de kleine meters in kunnen. Dat belet je om een Digidash precies in het midden te zetten. Ik heb overigens het handschoenending van het Sylva dashboard vlak gemaakt.
 15. Motorsteun

  Pm
 16. Dit ben ik

  Leuk, een jonge kerel erbij
 17. Voorjaarsmeeting 2018

  Thanks, heb net geboekt in de abdijhoeve👍
 18. Zx12 olie niveau

  Zit er geen niveauvenster gemonteerd of is deze slecht te zien? Kan er bij mijn Rush ook slecht bij, met telefoon fotootje schieten helpt, maar denk er ook over om peilstokje aan vulplug te maken. ( niet dat ik daar lekker bij kan trouwens...) Grts, Theo
 19. Dit ben ik

  Goedenavond! Bedankt voor alle reacties! @Ramon KochBedankt voor het aanbod, echter hou ik het nu nog even zoals het nu is. Toch bedankt! Ik zal ook zeker op de voorjaarsmeeting zijn!
 20. dashboard aanpassen

  jij hebt dus een standaard Striker dash er in die zijn er in twee soorten met en zonder " handschoenen vakje" deze zijn allebei van polyester gemaakt, de enigste manier is om het dash zelf te veranderen met polyester maten en hars en dan weer spuiten, de dash zonder " handschoenvakje " is dan het makkelijkste om te veranderen
 21. dashboard aanpassen

  Bij mij is het dashboard bestaand enkelt n aluplaat erover. Voor mij meer dan goed genoeg. Volledig geintergreerd is uiteraard wel mooier.
 22. Hallo ik heb een sylva striker, nu wil ik er een digidash 2 gaan plaatsen. allen wil ik het in het midden van het dashboard gaan plaatsen ter hoogte van de tunnelbak maar is het probleem dat het daar niet recht is. weet hier iemand als er toevallig anders dashboards zijn die in een sylva striker passen? of hebben jullie betere ideeen? alvast bedankt.
 23. T9 bak

  Ophalen in Alblasserdam. Stuur mij s.v.p een persoonlijk bericht met een redelijk bod
 24. T9 bak

  Richtprijs? Waar ophalen? Gr. Dennis
 25. Staal of Messing?

  Hoi Rudie, Of aluminium plaatje buigen, met 2 m4 boutjes vastschroeven aan bovenkant frame en hierop de spiegel vastmaken (lijmen of schroeven). Met vriendelijke groet, Peter
 26. T9 bak

  Te koop T9 bak, schakelt goed, maar wel ruimte op lagers
 1. Meer activiteit laden
×