Ga naar inhoud

Omex vs kms


Roy Nijhof

Aanbevolen berichten

Ik zit eens rond te kijken wat er allemaal te koop is. (Ben nog opzoek naar een Seven).

Ik kom van alles tegen maar zoek eigenlijk toch iets met een zetec blok.

Ik heb iets gezien met een 2l zilvertop met omex 600ecu is dit een fijne combi en misschien kan iemand mij vertellen wat de grootste verschillen zijn met een kms 

Link naar reactie
Delen op andere sites

gaat je dus om deze auto. 

Tiger Super Seven.
€ 10.950,00
http://link.marktplaats.nl/m1290314114?utm_source=android_social&utm_content=vip&utm_medium=android_social&utm_campaign=socialbuttons

 

ik, zou meer naar de auto kijken dan naar de ecu. omex of een kms  beide goed ligt meer aan de gene die het heeft afgesteld. 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Roy,

Wat betreft je vraag naar de verschillen. Zowel omex als KMS hebben verschillende modellen die ook op verschillende wijze vaak intern zijn geconfigureerd. Over de keuze van een ECU kun je hele forums vol schrijven/lezen. Vaak hebben de personen die dit vaker inbouwen een bepaalde voorkeur over wat zij prettig vinden. 

Ik denk dat je met een KMS op iets meer plekken terecht kan voor het afstellen. Dit neemt niet weg dat er ook OMEX specialisten zijn. 

Persoonlijk kijk ik bij het aanschaffen van een Kitcar eerder naar de algehele staat, juistheid van kenteken en wat voor een wielophanging ik wil hebben.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...