Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
08:00 - 18:00

Zaterdag:
08:00 - 15:00

Route & Contact

Autovakmeester Van Lopik B.V.
Rivierdijk 383
3372 BT Hardinxveld-Giessedam

tel.: 0184 - 61 29 82
fax: 0184 - 61 14 63

e-mail: info@vanlopik.nl

Autovakmeester Van Lopik staat voor service

Een nieuwe naam, maar het vertrouwde bedrijf en team. Sinds kort is ‘AD autobedrijf’ ingewisseld voor ‘Autovakmeester’ van Lopik. Een bijkomend voordeel is dat de service, die al goed was, nu nog verder is uitgebreid.

Door de tijd heen heeft het autobedrijf, dat op de dijk in Boven-Hardinxveld achter tankstation Lukoil  verscholen is, al flink wat veranderingen meegemaakt. ,,Het begon als Koffiepolder”, vertelt Wim van den Hil. “In 1987 werd het Autobedrijf van Lopik. We sloten ons aan bij AD autobedrijven, een internationale garageformule waaronder in Nederland circa 130 autobedrijven opereren.”

Lees hier meer over onze geschiedenis

Een resultaat om trots op te zijn

"Eerlijk, betrouwbaar en een uitstekende en persoonlijke service, bedankt." en "Hele goede ervaringen op alle fronten, van service tot en met vriendelijkheid en afhandeling van ons probleem met de Donkervoort. Top geregeld!". Zomaar een paar reacties van klanten. 

Al meerdere jaren vragen we aan onze klanten of ze ons een beoordeling willen geven. Daar leren we van en u kunt teruglezen wat onze klanten van ons vinden. En het resultaat mag er zijn. Ja, we zijn er best een beetje trots op. Oordeel zelf:

Bekijk al onze occasions

Specials & sportscars

De sportscarsafdeling is uitgegroeid vanuit onze passie voor (lichtgewicht) sportauto’s. U kunt bij ons terecht met uw trots, voor onderhoud, schade, aanpassingen, enz. in combinatie met stalling. Inmiddels is er een klantenkring heel Nederland ontstaan en weten diverse autoclubs de weg naar ons te vinden. Er wordt met passie en liefde aan deze auto’s gewerkt en dat merk je gelijk zodra je bij ons binnenstapt. Met uw wensen en onze ervaring wordt rijden met sportauto’s nog leuker en ook nog betaalbaar.

Vervangend vervoer

Tijdens de reparatie van uw voertuig kunt u gebruik maken van ons vervangend vervoer, zodat u uw afspraken niet hoeft te verzetten die dag. Ook voor de Ondernemers/ZZP'er hebben wij een vervangende bedrijfsauto ter beschikking staan. Desgewenst hebben wij een leenfiets tot uw beschikking of brengen en halen wij de auto op de dag van de reparatie voor meer informatie, mail of bel ons gerust.

HELLA Service Partner

Autovakmeester van Lopik is HELLA Service Partner. Dat betekent dat wij naast HELLA producten ook technische ondersteuning en marketing ondersteuning krijgen om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Met als doel: ieder voertuig zo snel mogelijk weer op de weg brengen. 

Lees meer

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
08:00 - 18:00

Zaterdag:
08:00 - 15:00

Route & Contact

Autovakmeester Van Lopik B.V.
Rivierdijk 383
3372 BT Hardinxveld-Giessedam

tel.: 0184 - 61 29 82
fax: 0184 - 61 14 63

e-mail: info@vanlopik.nl