Amitek engineerd, re-engineerd, reverse engineerd en produceert uw idee, tot uw product.

Van idee naar werkelijkheid.
Samenwerken met Amitek maakt uw ideeën werkelijk.
Amitek kan dat doordat ze dit al meer dan vijfentwintig jaar “gewoon” waarmaakt. Veel van deze resultaten kunnen we u tonen en andere niet. We doen dat niet omdat we uw ideeën en ontwerpen beschermen, aan de ene kant maakt dat “bewijs” moeilijk, aan de andere kant is dat bewijs. De expertise van Amitek in technieken, methodes en productieprocessen vrijwaren u voor valkuilen in het proces van idee naar 3D!

Amitek dat is: Prototyping, Vormstudies, Zichtmodellen 3 kleine productie series, D scannen en meten.
Amitek kent de techniek waar mee uw idee, product, prototype, of operationeel model het best kan worden gerealiseerd.

 

Amitek vind problemen in bestaande productie lijnen door met extreem accurate meetinstrumenten op verschillende punten in de productie metingen tedoen.

Met Amitek maakt u, in de juiste mix, gebruik van technische innovaties en methodes die reeds lang bewezen zijn.
Ervaren engineers die weten waar Abraham de mosterd haalt begeleiden met een no nonsense benadering adviseren u welke techniek waar en wanneer optimaal  in te zetten.
Ons belang is, bij ontwikkeling een zo kosten effectieve route naar een eerst een succesvol prototype, dat gelijkertijd later te economisch produceerbaar is.
Amitek kan dit en doet dat door de meeste van de gebruikte of benodigde technieken en methodes gewoon bij ons in huis voorhanden zijn.