Spring naar bijdragen

ALV 4 februari 2021


Menno Groenendaal

Recommended Posts

Menno Groenendaal

Beste kitcar liefhebbers,

 

Zoals eerder aangekondigd hebben we in het turbulente 2020 onze Algemene Leden Vergadering overgeslagen. Helaas is Corona nog niet voorbij, maar toch willen we jullie bij alle club activiteiten betrekken en onze hobby virusvrij houden

 

Uiteraard willen we alle evenementen, puzzeltochten, clubblad etc. laten aansluiten op de wensen van onze leden en daar hebben we jullie input hard bij nodig.

Aangeven wat je anders zou willen zien, of wat er niet goed gaat is simpel, er wat aan doen vergt helaas iets meer moeite. Daarom willen we jullie ook vragen om even een uurtje jullie Netflix/YouTube/sleutelavond te onderbreken om samen met ons de club en jullie hobby levendig te houden.

 

Op 4 februari 2021 om 20.00 uur willen wij graag al jullie op- en aanmerkingen bespreken en zullen wij kort de cijfers, terug en vooruitblik met jullie delen. Ook bestaat de club in 2022 20 jaar, hier zijn we trots op en dit willen wij dan ook groots met jullie vieren.

Klik op het volgende linkje https://us04web.zoom.us/j/72304945154?pwd=VUFzNVh1MVNHZTR6Y3R4akRYcmpPUT09 om via Zoom aan deze bijeenkomst deel te nemen.

 

We proberen deze bijeenkomst zo interactief mogelijk te houden, maar afhankelijk van het aantal deelnemers zal je soms toch even je handje moeten opsteken om wat te kunnen zeggen.

 

We hopen dat iedereen van deze gelegenheid gebruik maakt, of je nu officieel lid bent of alleen Facebook gebruiker, iedereen die echt wat met kitcars heeft is welkom.

 

Namens het bestuur hopen we jullie allemaal 4 februari te spreken,

 

Met vriendelijke groet,

Peter Huijts

KCC ledenadministratie

Link naar bericht
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...