Ga naar inhoud

Draagarmrubbers VM77


Francesco De Stefano

Aanbevolen berichten

Al eerder heb ik deze vraag voorbij zien komen en ook zelf gesteld. Helaas ook nog geen concreet antwoord op kunnen vinden.

Heeft iemand enig idee van welke type auto de draagarmrubbers komen die VM gebruikt? Diameter is 28 mm. Lengte van de stalen bus 38 mm. Misschien dat iemand er inmiddels achter is. 

Ik hoor het graag!

Groet Francesco

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Hoi Harry,

Dank voor je reactie. De link verwijst naar een rubber waar een stalen huls omheen zit. VM heeft een draagarmrubber met daarin een stalen huls. Die pers je in de draagarm. "Probleem" is dat de buitendiameter maar 28 mm is. Zo klein ben ik die op de verschillende sites van automaterialen nog niet tegen gekomen. Ik maak er morgen wel een foto van en zal deze erbij zetten. Deze vraag is meermaals gesteld door verschillende mensen maar ik heb er nooit een concreet antwoord op gegeven.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dit is een vervanging voor rubber. Mijn bussen waren zoals Harry heeft gedeeld maar had er 7 met speling op verschillende plekken en 1 waarbij ik de metalen bus zo kon verwijderen uit het rubber. Nu de overstap hier naartoe gemaakt en de auto stuurt nog veel strakker.

FB_IMG_1584004550906.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dank je Joey, maar mijn voorkeur gaat uit naar een rubber bus uit 1 geheel. Ik heb bilstein een mailtje gestuurd, die doen in de Febi rubbers en ik hoop van hun een antwoord te krijgen ipv alle artikelen door te moeten akkeren.

Groet Francesco

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...

Hoi beste lezers,

Ik heb GS-motorsport een mail gestuurd en hierop kreeg ik de volgende reactie:

Hi Francesco  

Sorry for  delay 

I try to figure it out. We have powerflex dealership 

Think you need to send it to gsmotorsport.co.uk

They are the specialist 

kind regards  

Timm 

You have reached gsmotorsport in Germany

Helaas dus geen antwoord op de vraag waar de rubber bussen vandaan komen die ik zoek of dat hij deze specifieke rubbers kan leveren. Jammer!

Groet Francesco

Link naar reactie
Delen op andere sites

Da's vreemd Francesco, heb je het juiste email adres gebruikt?

gs-motorsport@gmx.de

Günter Schmidt weet echt heel veel van de VM77. Normaal antwoord Günter ook zelf.

Grtz.
Peter

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi hoi,

Wat een hoop behulpzame reacties, erg leuk! Het emailadres dat ik heb gebruikt is: 'info@gsmotorsport.de', ik heb de mail opnieuw gestuurd aan gs-motorsport@gmx.de, gericht aan Günter Schmidt. Dat heb ik zojuist gedaan dus weer even afwachten. Ook ik had eerder Febi benaderd met hetzelfde resultaat, nooit verwacht gezien het enorme assortiment wat die lui verkopen. Behalve dat ik ze nodig heb ben ik gewoon benieuwd naar waar die dingen vandaan of vanaf komen. Zo door de loop der jaren heb ik een goed archief opgebouwd van uit welke onderdelen mijn VM is opgebouwd. Kost een koppelingscilinder bij VM zeker 200 euro, als je weet dat die gebruikt werd in de oudere BMW's dan kost ie opeens nog maar 65 euro. Er is altijd wel iemand die bij de KCC zat en wist waar de oorsprong van een door VM gebruikt onderdeel lag.

Maar dan die rubber bussen.... kijk het archief er maar eens op na, al meerdere malen is het voorbij gekomen maar nooit een antwoord op de vraag: merk/type/bestelnummer. Het is natuurlijk prachtig als Gunter ze mij kan leveren, maar ik zou echt heel erg blij worden als ik/we er eindelijk achter zijn op welke auto ze mogelijk ook gebruikt zijn. Navraag bij Piet de Boer heeft mij in het verleden nooit verder gebracht. Die bestelde ze dan ook weer gewoon bij VM Duitsland.

Heel erg bedankt voor het meedenken en de vele reactie!

 

Fijn weekend,

Francesco

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...

Vandaag eindelijk de draagarmrubbers binnen gekregen. Uiteindelijk reageerde Jörg Glauner van Rush Sportwagen. Hij heeft ze keurig opgestuurd met de rekening erbij. Van Günter Schmidt taal noch teken. Herman; dank je wel voor de tip.

Iedereen een heel fijn weekend!

Groet Francesco

Voor de liefhebbers: 

rush Sportwagen

Rennbachstrasse 131 -  133

75323 Bad Wildbad 

Tel. 070819297571

Fax. 070819297572

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...