Ga naar inhoud

Dwars door het wilde oosten 9 september 2018 (SSCN evenement)


Joey van den Bogaert

Aanbevolen berichten

9 september zou er een toerrit zijn door wild west Brabant. Helaas is dit niet mogelijk dus heeft Joey deze toerrit overgenomen. We zijn dus welkom in het wilde oosten.

We zijn vanaf 10 uur welkom bij Theetuin Schuif 's aan in Enschede aan de Honhofsweg 20. Hier worden we in de theetuin ontvangen met thee,koffie en een selectie aan huisgemaakte lekkernijen zoals taarten, brownies en scones. De parkeerplaats hier is nog even een vraagteken welk weiland het word. Ook worden er een aantal sevens gevraagd om in de Theetuin te parkeren voor mooie promotiefoto's van de theetuin. Na de briefing om 11 uur zullen we vertrekken dwars door het wilde oosten richting de achterhoek. De rit gaat over zoveel mogelijk drempelvrije wegen waar de maximale snelheid 60km/u is. Tijdens het rijden komen we vele bijzonder vernaamde plaatsen tegen.

Voor de lunch zijn we welkom bij restaurant De woord in Corle. Hier is een mooi terras met tuin voor ons beschikbaar waar we kunnen genieten van voor ons geselecteerde lunch gerechten van de kaart. Na een lekkere lunch is het de bedoeling dat we weer dwars door het oosten gaan om in het centrum van Deurningen te eindigen bij het beste cafe van Overijssel! Ook de terugweg zal over zoveel mogelijk drempelvrije wegen waar de maximale snelheid 60km/u is.

Graag zie ik jullie zondag 9 september in het wilde oosten!

(Voor de niet sscn leden word wel een inschrijfgeld gerekend. Dit is voor de auto met bestuurder 15 euro. Een bijrijder is nog 5 euro extra. Hiervoor krijg je het routeboek op papier, koffie of thee en lekkernijen bij de start.)

wild-west-Twente.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...

De route is uitgezet, start, lunch en eind locatie is geregeld. Wie zien we zondag als KCC lid?

Start locatie:              Theetuin Schuif ‘s aan, Honhofsweg 20, 7535 PJ Enschede

 

Lunch locatie:           Restaurant de Woord, Corleseweg 45, 7119 AA Corle

 

Finish locatie:           Cafe, Restaurant Pelle’s, Hoofdstraat 9, 7561 AB Deurningen

 

123.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...