Ga naar inhoud

Aanpassingen RAW Striker


Thimo Jansen

Aanbevolen berichten

  • Reacties 117
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
  • 2 maanden later...

GAME ON!! Na een veel te lange periode zonder quality time met de Striker ben ik vandaag weer begonnen met bouwen. De heimwee naar het ding begint pijnlijk te worden. 

Als eerste verder met de rolkooi. Hier een foto van de buiger gemonteerd op de grond. Ik kan in middels zeggen dat de eerste buis is mislukt (te ver doorgebogen, misschien nog te gebruiken als diagonaal), maar de tweede en derde waren goed. Deze morgen op maat maken en hopelijk al op hun plaats vastzetten.IMG_1626.jpg.c0c0bb61d0d2d9fa95f6ecaaa8c7903f.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

Na uren passen, meten, kijken, hoofd krabben, mallen maken, nog meer passen en meten ben ik tot dit resultaat gekomen. Ben er best groots mee, de buizen staan zo ver mogelijk bij het hoofd vandaan en zijn links/rechts vrijwel symmetrisch.

IMG_1633.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...
  • 11 maanden later...

Game on! Dit weekend ben ik eindelijk weer bezig geweest met de Striker. Ten opzichte van de foto’s hierboven was de kooi een jaar geleden al wel vastgelast en voorzien van een enkele diagonaal in het ‘dak’.

Die enkele diagonaal heeft me lang dwars gezeten. Deels omdat het niet symmetrisch is en dat is niet mooi. Later moet er nog een stoffen dak over de kooi gespannen worden en dat ziet er niet uit met een bobbel aan één kant. Daarnaast voelde het niet zo goed om, als bestuurder, niet boven mijn eigen hoofd beschermd te zijn. Jammer van de extra kilo’s aan ijzer op het hoogste punt, maar toch die extra buis gemaakt. Of eigenlijk twee, wat nog best een b*tch was om ze goed aan te laten passen.

Daarna verder gegaan met het dashboard en de dwarsstang die de bevestiging voor het stuur gaat worden. De constructie is wat zwaar uitgevoerd omdat deze ook krachten op moet vangen bij een aanrijding van opzij met een SUV of lantaarnpaal. 

Zie hieronder de foto’s. Ben zelf wel blij met het resultaat en het is vooral fijn om weer aan het bouwen te zijn!

35E87448-58B1-42F1-877E-6A950F7E2A45.jpeg

IMG_0813.jpg

IMG_0814.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

Tja, in de kitcar en Striker rijders scène begonnen enige mensen zich al af te vragen hoe het er bij jou voorstond ! Goed om te horen dat je de lastoorts weer ter hand hebt kunnen nemen. Wel herkenbaar,  hier staat de boel ook alweer een tijd stil; andere prio’s.

Qua chassis sta je op het punt dat zelfs Jeremy Phillips ‘m niet meer herkend. Petje af 👌

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 maand later...

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.




×
×
  • Nieuwe aanmaken...