Ga naar inhoud

Zondag 27-10-2013 Colin Chapman Trophy TT Assen


Harm Boerma

Aanbevolen berichten

Presentatie en vergadering nieuwe ‘open’ raceklasse ACNN 2014 om 13.30 h
De Colin Chapman Trophy.

Kitcar/Superseven, Avengers en Sportscars rijders opgelet !!!
zondag 27 oktober kunnen de agenda’s van 2014 weer volgeschreven worden. We kunnen terecht bij een nieuwe klasse van de ACNN. En nog wel op verschillende circuits ook!

We zullen halverwege de dag samenkomen op een later te vermelden tijdstip. Zo kan er ook nog op dezelfde dag door alle bovenstaande rijders gereden worden tijdens de finalewedstrijden bij de Colin Champman Trophy. Het exacte tijdstip hangt dus nog af van de time-table van de op die dag te rijden wedstrijden. Deze wordt gepubliceerd op www.acnn.nl . De combinatie van de presentatie én racen is dus mogelijk op deze dag!

Buiten alle potentiële rijders zijn natuurlijk ook niet rijders en andere geïnteresseerde welkom.

De kalender, de vorm van de wedstrijden, het kampioenschap, de klassenindelingen en andere zaken komen aan bod. Denk hierbij aan (inter)nationale circuits en zowel sprint als endurance wedstrijden.

Opgeven is niet nodig. Mocht je niet kunnen komen (hoewel een geldige reden voor dit moois natuurlijk onmogelijk is) maar wel geïnformeerd willen worden, stuur mij dan een berichtje met naam en e-mailadres en we houden je op de hoogte.

Groeten Harm Boerma
furysportscars@home.nl

post-5264-0-22878400-1382432865_thumb.jp

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...