Ga naar inhoud

Omdat het mooi weer wordt toerrit - zondag 8 maart


Dirk Strikwerda

Aanbevolen berichten

De weersvoorspellingen voor komende weekeinde worden per dag beter, dus tijd om de kitcar 'uit het vet' te halen.

Liefhebbers kunnen zaterdag naar de Wimedo in Lelystad of de Zwarte Jatten dag en dan zondag aansluiten bij deze spontane toerrit :-)

Start om 11 uur bij Mercure hotel Zwolle (afslag Zwolle-Zuid). Mooie route over dijkjes langs de IJssel en een stukje Veluwe. Geen al te lange tocht omdat we uiteraard ook nog even lekker op een terrasje gaan vertoeven.

Tot zondag !

Link naar reactie
Delen op andere sites

Tocht gaat richting Hattem, daar over de kronkelige IJsseldijkjes richting Kampen, via errug lekkere bochtige weggetjes richting Elburg.

Daar in de haven ff de blits uithangen en dan door de binnenlanden naar Nunspeet. Via Elspeet naar restaurant De Zwarte Boer in Leuvenum voor de lunch. Eerste deel ongeveer 65 km.

Dan via Elspeet, Vierhouten, Gortel naar Oene. Bij Oene gaan we de IJsseldijk weer volgen naar het noorden. Oosterlingen kunnen vervolgens het pontje naar Wijhe nemen, de rest gaat door richting Hattem/Zwolle. Tweede deel ongeveer 50 km.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het rammelt, knalt, stuitert, stinkt, en maakt veel herrie...

Het wordt weer onrustig hier in de buurt.

Mensen hou zondag je honden en kinderen binnen!

Heel veel plezier, het wordt een mooie dag!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nou, dit kan als heerlijke dag in de boeken ! Geweldig weer en meer opkomst dan gepland. Zelfs luxe beemers en snelle motorfietsen reden mee :-) Leuk gezelschap. In de lunchgelegenheid moest men nog een beetje op stoom komen en vanmiddag was het op de dijk ietwat druk.

Lekker nog even nagekoffied bij Rudie en Paula; thx !

post-10110-0-95405700-1425834027_thumb.j

post-10110-0-52693900-1425834040_thumb.j

post-10110-0-68127700-1425834051_thumb.j

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik dacht toen ik wakker werd en het zonnetje scheen op m'n kop, wat ga ik vandaag eens doen? Ik herinnerde mij dat deze spontane toertocht gereden zou worden. Direct in mijn BMW camper gesprongen en op naar Zwolle..Daar op het verzamelpunt aangekomen stonden 4 kitcars en een brommert. Achteraan aangesloten als bezemwagen. Vanaf vertrek ging het gas er behoorlijk op. Dan is het in zo'n zware bak met automaat flink trappen om bij te blijven. Nadeel is dat als een Seven voor je van het gas afgaat je behoorlijk in de ankers moet om elkaar niet te raken. Prachtige route had Dirk uitgestippeld. Volgens mij kan deze bij Team Wimedo op de lijst als alternatief voor de slalom op het Midland circuit. Het was zeker gezellig te noemen met halverwege een kop koffie en een hapje.

groet, Bart

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het bijhouden van Wil met de bus en aanhanger gaat mij nog wel lukken, maar een paar losgeslagen kitcarrijders niet. Daar helpen sportpedalen ook niet veel. Meer kabouters onder de kap zal wel helpen. Maar dat is weer zonde van de auto.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het idee begint post te vatten dat jullie gezellig met z'n allen de Staat der Nederlanden gesponsord hebben.

Daarmee kan dan ook weer mijn AOW betaald gaan worden waarmee ik de bekeuringen in Belgiƫ kan betalen.

Dus een welgemeend dank je wel! :mrgreen:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...